Automate your Marketing
with Womplify




 
Lynn's Fotopage

By: lynn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Nov-2007 04:54 Email | Share | | Bookmark
Welcome to Muslimah Dolls.



Sunday, 20-Nov-2005 13:46 Email | Share | | Bookmark
A Journey to Arashiyama 2.. Part I

kul 10 dah pjg cam ni ..
hmm, ramainya umattt..
sesak.. sesak..
View all 18 photos...
Nampaknya musim luruh tahun ini kami ketempat yg sama cuma dgn member yg lain. Kali ini rombongan kami lebih ramai berbanding tahun lepas. Hehehe... seawal 7.30 pg keluar dari rumah, smapai2 di sana tepat jam 10.00 pagi. Parking yg sepatutnya kami nak belok tu tepat di tutup pagarnya bila jam dah tjk jam 10.00 pagi. Hmmm... dgn org Jepun jangan main2 dgn masa!

Last2 kami kena u-turn dan ahli rombongan lain pun ikut sama, sorry erk...


Friday, 18-Nov-2005 10:41 Email | Share | | Bookmark
Ikebana 1

 
 
 
View all 8 photos...
Akhirnya dapat juga saya mengikuti kelas Ikebana yg di anjurkan oleh ACA iaitu di tempat yg sama utk mempelajari Nihongo.

Pelajaran adalah percuma, cuma perlu bayar kos utk bunga sahaja. Lain2 peralatan adalah di sediakan oleh pihak ACA.

Utk mempelajari Ikebana, keperluan yg anda perlu adalah seperti berikut :

Bunga2 pilihan
Kenzans klik sini ... http://www.stonelantern.com/ikebanakenzans1.html
Suiban pula klik sini ... http://www.stonelantern.com/ikebanasuibans1.html
Gunting, khas utk Ikebana ... http://www.stonelantern.com/ikebanatools.html
Towel
Bowl berisi air






Friday, 11-Nov-2005 13:11 Email | Share | | Bookmark
A Journery to Nara Park... 2.

yea dah sampai...
tenguk apa kat sana tu ?
 
View all 30 photos...
Jalan jauh sikit hari ini saja nak amik angin segar sambil melihat daun-daun marple yg bewarna keemasan... hajat nak beli hadiah (sapa yg beli nih ... ?) tapi malas... nanti2lah jalan jauh ni bukan selalu.

Nara Park, kali ni kali kedua kami ke sini. Pertama dulu di awal tahun semasa musim sejuk baru bermula. Masatu pergi ramai2 dgn member2 TDC. Nara Park terkenal dgn rusa-rusanya yg jinak.

Kali ini anak2 semua dah berani nak suapkan bsikut ke mulut rusa sendiri. Kalau dulu adik sorang je yg berani, kali ni semua seronok dan bersemangat.


Foto pilihan kali ini :





Friday, 11-Nov-2005 11:56 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY TO ME ...

 
 
 
View all 5 photos...


to me......



dah tua dah rupanya... ni celebrate semalam, tp upload hari ni... sebenarnya entry hari ini, berjalan ke Nara Park... tunggu next entry

Tak ada menu special sekadar Kek Coklelat Moist kegemaranku dan juga Nasi Dagang juga Kuih Buah Melaka pujaan...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net